Working with Equity Estate is a real pleasure. This company has a good sense of management and keeps its promises and deadlines.

Thierry Devresse, General Manager, KYOCERA Document Solutions Belgium

Vacature: Junior Controller

14-6, 2019

VACATURE: Junior Controller

Equity Estate is op zoek naar een junior Controller ter versterking van haar financiële team. Wij zoeken een gedreven professional met administratief en financieel inzicht die op zoek is naar een snel groeiend en gespecialiseerd bedrijf en een vliegende start van zijn of haar carrière.

Equity Estate is een boutique vastgoedbedrijf met zowel asset management als corporate services activiteiten. Het team bestaat uit ca. 12 mensen, met ieder een grote eigen verantwoordelijkheid, weinig hiërarchie, korte lijnen en snelle besluitvorming. Plezier in het werk is volgens ons essentieel voor succes. Door de specialisatie in vastgoed en vastgoedentiteiten kunnen we snel inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de veranderende wetgeving.

Functie

Als Junior Controller bij Equity Estate vervul je een veelzijdige rol met als doel het ondersteunen bij het day-to-day financieel beheer van de entiteiten die we onder management hebben. Zo ben je o.a. medeverantwoordelijk voor het voeren en optimaliseren van de financiële administraties van verschillende vastgoedvennootschappen (Nederlandse, Duitse en Luxemburgse). Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van consolidaties, rapportages, jaarrekeningen, BTW aangiften, budgetten, betalingen en heel veel ad hoc werkzaamheden. Je bent accuraat, een echte teamspeler, stressbestendig en je hebt oog voor de details.

De samenwerking met onze  asset management afdeling is van groot belang; de lijnen zijn kort en de communicatie is direct. De voertaal met onze partners is Engels; een goede beheersing van deze taal is essentieel.

Jouw ontwikkeling binnen Equity Estate staat voorop, waarbij eigen initiatief van groot belang is. Uitgangspunt is dat je in een vroeg stadium verantwoordelijk zult zijn voor een deel van de vastgoedentiteiten. Op deze manier zal je snel veel ervaring opdoen.

Wie ben jij?

 • 0-2 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening;
 • HBO werk-/denkniveau;
 • Professionele instelling, geen 9-5 mentaliteit;
 • Kennis van Exact Online is een pre, maar geen vereiste;
 • Flexibel, accuraat, pragmatisch en leergierig;
 • Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift is vanzelfsprekend.

Wij bieden:

 • Werken in een gespecialiseerd en klein team met eigen verantwoordelijkheid;
 • Weinig hiërarchie en korte lijnen;
 • Een functie met ontwikkelmogelijkheden en een steile leercurve;
 • Een ondernemende omgeving die zich volop aan het ontwikkelen is;
 • Een marktconforme honorering.

Informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ghalied Dinali op
+31 20 2802504 .

Spreekt het bovenstaande je aan en zou je  ons financiële team willen komen versterken, dan kun je jouw CV sturen naar dinali@equityestate.nl.

News

Equity Estate sells business complex in Oss to a fund managed by Tristan Capital Partners

5-11, 2019

Read more

Equity Estate closed new leases in Quarter Plaza

1-11, 2019

Read more

Equity Estate extends lease agreement with Winkler Logistik GmbH in Kassel

17-10, 2019

Read more

Vacature: Junior Controller

14-6, 2019

Read more

Equity Estate acquires logistics building in Apeldoorn

27-5, 2019

Read more