Working with Equity Estate is a real pleasure. This company has a good sense of management and keeps its promises and deadlines.

Thierry Devresse, General Manager, KYOCERA Document Solutions Belgium

Vacature Junior Asset Manager

3-10, 2018

Junior Asset Manager Equity Estate

Equity Estate is op zoek naar een junior asset manager ter versterking van haar asset management team. Wij zoeken een gedreven professional met commercieel inzicht die op zoek is naar een vliegende start van zijn of haar carrière. Zijn wij op zoek naar jou?

Functie

Als junior asset manager bij Equity Estate vervul je een veelzijdige rol met als doel samenwerken en ondersteunen bij het optimaliseren van de vastgoedportefeuilles die we onder ons beheer hebben. Zo ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de cashflow en de verhuur door actief op zoek te gaan naar strategische kansen. Je hebt oog voor de mogelijkheden van een gebouw en kan dat goed onderbouwen. Als junior asset manager hou je verder toezicht op het property management en stuur je de property manager aan. Je communiceert gemakkelijk, zowel op board niveau als op het niveau van de huismeester.

Jij bent betrokken bij de aankoop van vastgoed en de opbouw van portefeuilles, het commercieel management en het divestment daarvan, waarbij je onze partners van strategisch advies voorziet. Jij zal daarbij in staat moeten zijn om lange termijn relaties op te bouwen met onze partners. Je wekt vertrouwen dat de portefeuilles bij jou in goede handen zijn.

De samenwerking met onze financiële en management services afdeling zijn van groot belang; de lijnen zijn kort en de communicatie direct.

Omdat het vastgoed dat we managen zich in de gehele Benelux en Duitsland bevindt, vind je het leuk om deze internationale markt te bedienen. Het bezoeken van in het buitenland gelegen vastgoed en daar gevestigde marktpartijen behoort dan ook tot deze functie. De voertaal met onze partners is Engels; een goede beheersing van deze taal is essentieel.

We maken gezamenlijk een plan voor jouw opleiding binnen Equity Estate. Uitgangspunt is dat je in een vroeg stadium eindverantwoordelijk zal zijn voor gebouwen en direct contact met stakeholders zal hebben, zodat je snel veel ervaring kan opdoen, uiteraard onder begeleiding.

Kernpunten zijn:

• Direct contact met alle belanghebbenden rond een gebouw of portefeuille, zoals de huurders, makelaars, property manager, financier, financiële partner;
• Coördinatie van alle verhuuractiviteiten, je bent leider in de onderhandelingen;
• Advisering van de partner over alle voorkomende beslissingen en afwegingen;
• Rapportage aan de board en/of partner;
• Direct contact met partners op verschillende continenten.

Wie ben jij?

• 0-3 jaar werkervaring in asset management, property management of een commerciële functie binnen de commercieel vastgoedmarkt;
• HBO of academisch werk-/denkniveau;
• een goede netwerker, die het leuk vindt om relaties op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden;
• commerciële instelling en dealgericht, geen 9-5 mentaliteit;
• flexibel, pragmatisch en leergierig;
• plezierig in de omgang en communicatief vaardig;
• beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift is vanzelfsprekend.

Wij bieden:

• Een functie met ruime ontwikkelmogelijkheden en een steile leercurve;
• No-nonsens aanpak met sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid;
• Internationale omgeving met vastgoed in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland;
• Internationale partners;
• Leaseauto.

Wie zijn wij?

Equity Estate is een asset manager en management services provider. Wij zijn sinds 1997 actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Equity Estate heeft een groeiend aantal partners, met een focus op kantoren en industrieel-/logistiek vastgoed. Recent is bijvoorbeeld Groot Handelsgebouw in Rotterdam aan de portefeuille toegevoegd. We hebben vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. De portefeuilles, met ca. EUR 550mio aan vastgoed, hebben een core, core+ en value add profiel, met gebouwen verspreid over de Benelux en Duitsland. De verwachting is dat Equity Estate zich in de komende jaren verder zal ontwikkelen richting fondsmanagement en alternatieve sectoren in de vastgoedmarkt. Meer information kun je vinden op onze website: www.equityestate.nl.

Het team van Equity Estate bestaat uit 22 personen. No-nonsens, proactief, transparant, plezier in ons werk, verantwoordelijk en klantgericht zijn sleutelwoorden binnen de organisatie.

Informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nard Schuddebeurs op 06-83640087 / 020-4881442. Als je ons asset management team wilt komen versterken, kan je jouw CV sturen naar Nard Schuddebeurs: schuddebeurs@equityestate.nl.

News

Equity Estate divests NWO-building in The Hague to Aberdeen Standard Investments

16-1, 2020

Read more

Groothandelsgebouw divested by HighBrook Investors

20-12, 2019

Read more

Equity Estate sells business complex in Oss to a fund managed by Tristan Capital Partners

5-11, 2019

Read more

Equity Estate closed new leases in Quarter Plaza

1-11, 2019

Read more

Equity Estate extends lease agreement with Winkler Logistik GmbH in Kassel

17-10, 2019

Read more