Equity Estate is sharing our values and focusing on the main one for us: The client is top priority!

Pascal Juvan, Service Center Manager, DHL Express Luxembourg S.A.

Vacature Asset Manager bij Equity Estate

15-7, 2020

Asset Manager Equity Estate

Equity Estate is op zoek naar een asset manager ter versterking van haar asset management team. Wij zoeken een gedreven professional met commercieel inzicht. Zijn wij op zoek naar jou?

Functie

Als asset manager bij Equity Estate vervul je een veelzijdige rol met als doel het optimaliseren van de vastgoedportefeuilles die je onder jouw beheer hebt. Zo ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de cashflow en de verhuur door actief op zoek te gaan naar strategische kansen. Je hebt oog voor de mogelijkheden van een gebouw en kan dat goed onderbouwen. Als asset manager hou je verder toezicht op het property management en stuur je de property manager aan. Je communiceert gemakkelijk, zowel op board niveau als op het niveau van de huismeester.

Jij speelt een belangrijke rol bij de aankoop van vastgoed en de opbouw van portefeuilles, het commercieel management en het divestment daarvan, waarbij je onze partners van strategisch advies voorziet. Jij zal daarbij in staat moeten zijn om lange termijn relaties op te bouwen met onze partners en huurders. Je wekt vertrouwen dat de portefeuilles bij jou in goede handen zijn.

De samenwerking met onze financiële afdeling is van groot belang; de lijnen zijn kort en de communicatie direct. De voertaal met onze partners is Engels, een goede beheersing van deze taal is essentieel.

Kernpunten zijn:

- Direct contact met alle belanghebbenden rond een gebouw of portefeuille, zoals de huurders, makelaars, property manager, financier, financiële partner;
- Coördinatie van alle verhuuractiviteiten, je bent leider in de onderhandelingen;
- Advisering van de partner over alle voorkomende beslissingen en afwegingen;
- Rapportage aan de board en/of partner;
- Direct contact met partners op verschillende continenten.

Wie ben jij?

- 3-5 jaar werkervaring in asset of property management of een vergelijkbare functie binnen de commercieel vastgoedmarkt;
- HBO of academisch werk-/denkniveau;
- een goede netwerker, die het leuk vindt om relaties op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden;
- commerciële instelling, geen 9-5 mentaliteit;
- flexibel, pragmatisch en leergierig;  
- plezierig in de omgang en communicatief vaardig;
- beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift is vanzelfsprekend.

Wij bieden:

- Een functie met ruime ontwikkelmogelijkheden en een steile leercurve;
- No-nonsens aanpak met sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid;
- Internationale omgeving met vastgoed in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland;
- Internationale partners;

Wie zijn wij?

Equity Estate is een asset manager en vastgoedbelegger sinds 1997 actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Equity Estate heeft een groeiend aantal veelal internationale partners, met een focus op kantoren en industrieel-/logistiek vastgoed. De portefeuilles, met ca. EUR 500mio aan vastgoed, hebben een core, core+ en value add profiel, met gebouwen verspreid over de Benelux en Duitsland. De verwachting is dat Equity Estate zich in de komende jaren verder zal ontwikkelen richting fund management, (her-) ontwikkelingen alternatieve sectoren in de vastgoedmarkt, zoals hotelinvesteringen. Meer information kun je vinden op onze website: www.equityestate.nl.

Het team van Equity Estate bestaat uit 12 personen. No-nonsens, proactief, transparant, plezier in ons werk, verantwoordelijk en klantgericht zijn sleutelwoorden binnen de organisatie.

Informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nard Schuddebeurs op 06-83640087 / 020-4881442. Als je ons asset management team wilt komen versterken, kan je jouw CV sturen naar Nard Schuddebeurs: schuddebeurs@equityestate.nl.

News

Willebroek, Belgium fully leased to Eutraco

17-7, 2020

Read more

Vacature Asset Manager bij Equity Estate

15-7, 2020

Read more

Equity Estate divests NWO-building in The Hague to Aberdeen Standard Investments

16-1, 2020

Read more

Groothandelsgebouw divested by HighBrook Investors

20-12, 2019

Read more

Equity Estate sells business complex in Oss to a fund managed by Tristan Capital Partners

5-11, 2019

Read more