Working with Equity Estate is a real pleasure. This company has a good sense of management and keeps its promises and deadlines.

Thierry Devresse, General Manager, KYOCERA Document Solutions Belgium

Vacature Account Manager

26-11, 2018

Equity Estate is op zoek naar een Account Manager ter versterking van haar management services team. Wij zoeken een gedreven professional met administratief en commercieel inzicht die op zoek is naar een snel en gespecialiseerd bedrijf en een vliegende (door)start van zijn of haar carrière.

Equity Estate is een boutique vastgoedbedrijf met zowel asset management als corporate services activiteiten. Het team bestaat ca. 12 mensen, met grote eigen verantwoordelijk, weinig hiërarchie, korte lijnen en snelle besluitvorming. Plezier in het werk is naar ons oordeel essentieel voor succes. Door de specialisatie in vastgoed en vastgoedentiteiten kunnen we snel inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de veranderende wetgeving.

Functie

Als Account Manager bij Equity Estate vervul je een veelzijdige rol met als doel ondersteunen bij het day-to-day management van de juridische entiteiten die we onder beheer hebben. Zo ben je o.a. medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van de dossiers, statutaire jaarrekeningen, vastlegging besluitvorming, noodzakelijke deponeringen en het aansturen van de verschillende adviseurs.. Je bent accuraat en hebt oog voor de details die bij het management van een entiteit horen.

Als spin in het web ben je betrokken bij en voel je je verantwoordelijk voor alle facetten gedurende de life-cycle van de entiteit, de oprichting, de financiering en de aan- en verkoop van vastgoed.. Je bent in staat om lange termijn relaties op te bouwen met onze partners en adviseurs. Je wekt het vertrouwen dat de entiteiten bij jou in goede handen zijn. Teamwork met verschillende disciplines is voor jou een tweede natuur.

De samenwerking met onze financiële - en asset management afdelingen zijn van groot belang; de lijnen zijn kort en de communicatie is direct. De voertaal met onze partners is Engels; een goede beheersing van deze taal is essentieel.

Gezamenlijk maken we een plan voor jouw ontwikkeling binnen Equity Estate. Uitgangspunt is dat je in een vroeg stadium verantwoordelijk zult zijn voor een deel van de portefeuille en dat je direct contact met alle stakeholders zult hebben. Op deze manier zal  je snel veel ervaring opdoen.

Kernpunten zijn:

- Direct contact met alle belanghebbenden inzake de juridische entiteiten, zoals onze partners en adviseurs;
- Completeren en beoordelen van de dossiers;
- Verantwoordelijk voor alle facetten van een deel van de portefeuille;
- Compliance;
- Rapportage aan het hoofd van management services, board en/of partner.

Wie ben jij?

- 1-3 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening en/of in compliance functies;
- HBO werk-/denkniveau;
- Een goede netwerker, die het leuk vindt om relaties op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden;
- Commerciële instelling, geen 9-5 mentaliteit;
- Flexibel, accuraat, pragmatisch en leergierig;
- Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift is vanzelfsprekend.

Wij bieden:

- Werken in een gespecialiseerd en klein team met eigen verantwoordelijkheid;
- Weinig hiërarchie en korte lijnen;
- Een functie met ruime ontwikkelmogelijkheden en een steile leercurve;
- No-nonsens aanpak met sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid;
- Internationale partners en portefeuilles.

Informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob de Groot op 06-10799904 / 020-4881442. Als je ons management services team wilt komen versterken, kun je jouw CV sturen naar Rob de Groot: degroot@equityestate.nl.

News

Equity Estate sells business complex in Oss to a fund managed by Tristan Capital Partners

5-11, 2019

Read more

Equity Estate closed new leases in Quarter Plaza

1-11, 2019

Read more

Equity Estate extends lease agreement with Winkler Logistik GmbH in Kassel

17-10, 2019

Read more

Vacature: Junior Controller

14-6, 2019

Read more

Equity Estate acquires logistics building in Apeldoorn

27-5, 2019

Read more